Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vaterpolo tržnica

Frana Paškvalina zovu Talijani, Cosmin Radu se nudi Mladosti

Fran Paškvalin, Gergely Kiss
Foto: Reuters/Pixsell
04.06.2017.
u 23:45

- Kad sam prije dvije godine dolazio u Mladost mislio sam da će to biti kraj mojim selidbama i da ću na Savi i završiti karijeru, kaže Fran

Jedan od ciljeva čelnika vaterpolskog kluba sa Save je da u momčadi zadrže sidraša Frana Paškvalina (32) kojemu je istekao ugovor, no to neće biti nimalo lako. Fran, naime, ima vrlo konkretne ponude od dviju momčadi iz samog vrha talijanske lige.

- Kad sam prije dvije godine dolazio u Mladost mislio sam da će to biti kraj mojim selidbama i da ću na Savi i završiti karijeru. No, sad imam više opcija, iako ću prije svega razgovarati s Mladosti - kaže Fran.

No, i žapci imaju više opcija jer im se nudi i njihov bivši sidraš Cosmin Radu koji svakako želi otići iz Primorja. Radua zove i bogati Pro Recco ali Rumunj bi se najradije vratio u Zagreb.

Mladost bi se mogla pojačati Pavom Markovićem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije