Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DA TI SRCE PUKNE

Fotografija obišla svijet: Tužan oproštaj od umirućeg prijatelja

Nacho Novo
Foto: Instagram
1/5
08.07.2019.
u 12:52

– On je moj idol, moj najbolji prijatelj i borac. Volim te, brate – rekao je Nacho Novo o svom bivšem suigraču

Bivši nogometaš i nizozemski reprezentativac Fernando Ricksen (42) svoje posljednje dane želi proživjeti što veselije u društvu svoje obitelji. 

Legendi Glasgow Rangersa i nekadašnjem suigraču Dade Prše liječnici su 2013. dijagnosticirali ALS (amiotrofičnu lateralna sklerozu). Liječnici su mu tada dali još godinu i pol života, ali svojom upornošću uspio je nadživjeti njihove prognoze. 

No, prema posljednjim prognozama, bliži se trenutak kada bi 42-godišnji Fernando mogao izgubiti bitku s opakom bolešću

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💙❤️💙❤️💙

Objavu dijeli Nacho Novo (@nnovo10)

A sada mu je bivši igrač Nacho Novo, s kojim je šest godina igrao u Škotskoj, posvetio tetovažu. Na nozi je dao iscrtati njegov lik te je poručio:

– On je moj idol, moj najbolji prijatelj i borac. Volim te, brate – poručio je Novo. Fotografiju je objavio na Instagramu i dirnuo svoje fanove, a o njegovu potezu pišu brojni svjetski mediji.

Ricksena su u bolnici ranije posjetili i nekadašnji nogometaši Giovanni Van Bronckhorst, Michael Mols i Arthur Numan koji su igrali s njim.

– On je borac i velika inspiracija. Svaka mu čast – poručio je Mols.

Ključne riječi

Komentara 1

SO
Somelier
15:40 08.07.2019.

To je sadizam takovu fotografiju pokazivati. Mislim da svatko na svijetu želi ostati u ljepšem sječanju a ne u ovakovom napačenom i samrtničkom. Neznam kako je to njegova rodbina dozvolila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije