Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRO SE ŽIVI

FOTO Zoran Mamić kupio golemi stan u Mostaru: 200 kvadrata uz sjajan pogled

Mostar: Zoran Mamić na krovu zgrade napravio igralište za djecu, pergolu i postavio jacuzzi
Foto: Denis Kapetanović /PIXSELL
1/9
20.07.2022.
u 13:48

Mlađi Mamić uz to je zauzeo terasu svih stanara te na njoj napravio igralište za djecu. Postavljena je ljuljačka i ostala oprema za igru.

Zoran Mamić kupio je u središtu Mostara veliki stan koji se prostire na više od 200 kvadrata. Stan se nalazi na petom katu u Ulici kardinala Stepinca, tik uz Neretvu sa sjajnim pogledom, piše Hercegovina.info. 

Mlađi je Mamić uz to zauzeo terasu svih stanara te na njoj napravio igralište za djecu. Postavljena je ljuljačka i ostala oprema za igru. Tako Mamić ima oko 500 četvornih metara životnog prostora u središtu Mostara.

S druge strane, Zdravko Mamić gradi kuću u Ljubuškom, u blizini vodopada Kravice. Uz to se planira baviti proizvodnjom struje putem solarnih panela.

Podsjećamo, Zdravko Mamić u Hrvatskoj je osuđen na šest i pol godina zatvora, a Zoran Mamić na četiri godine i osam mjeseci zatvora zbog izvlačenja novca iz Dinama. Obojica su od hrvatskog pravosuđa pobjegla u Bosnu i Hercegovinu.

>> Ovo su komentari navijača Dinama nakon debakla protiv Shkupija, evo što pišu

Komentara 16

Avatar Marko
Marko
16:26 20.07.2022.

Mogli su to odmah napraviti a ne dolaziti u Hrvatsku,gdje ih ne razumiju...

BU
Bubalamala
14:22 20.07.2022.

Šta bi dao da je u Hrvatskoj mogao kupiti barem gansonjeru ?

SA
sani1
16:31 20.07.2022.

Jednom lopov, uvijek lopov.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije