Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stigao psg u zagreb

FOTO Zlatan je samo sijevnuo očima i bez riječi produžio

psg, zračna luka (1)
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/13
23.10.2012.
u 17:13

Nakon malo više od pola sata kašnjenja sletio je u Zagreb charter iz Pariza s momčadi PSG-a

Svi odjeveni u u siva odijela s kravatama čekali su na prolazak kroz carinu, a nakon kontrole putovnica okupili su se i zajedno izašli. Predvodio ih je sportski direktor Leonardo koji je pristojno pozdravio na talijanskom. Ubrzo je iza njega stigao trener Carlo Ancelotti koji je nešto promrmljao u smislu pozdrava.

Igrači nisu pozdravili, šuteći su prolazili pokraj novinara i znatiželjnika. Iako su nas iz PSG-a obavijestili da neće davati nikakve intervjue, obratili smo se Zlatanu Ibrahimoviću.

No, naša molba za nekoliko riječi o današnjoj utakmici dočekana je potpunim ignoriranjem velike zvijezde. Onako visok još je više uzdignuo glavu i jedva nas udostojio pogledom koji sijeva, u stilu:

– Nemojte ni pomisliti na to da postavite nekakvo pitanje.

Bez ijedne riječi, pogled je bio dovoljan.

Dok su igrači išli prema autobusu sa zatamnjenim staklima, Carlo Ancelotti s članom stručnog stožera Claudeom Makeleleom nabrzinu je zapalio cigaretu. Uspjeli su povući tri dima prije ulaska u autobus koji ih je vozio u hotel Esplanade.

Naravno, ispred autobusa vozila se policija s rotirajućim svjetlom, a iza njih ostao je kamion koji je čekao stvari, sportsku opremu...

Ključne riječi

Komentara 16

PE
peugeot
17:39 23.10.2012.

Na kojem mu je jeziku novinar htio izvuci rijeci? Na svedskom?

OB
-obrisani-
17:50 23.10.2012.

Pa, valjda ga pitao na bosanskom ...

Avatar Django
Django
22:15 23.10.2012.

Kaj znači Zlatan na švedskom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije