Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDRUGA DTSM

FOTO 'Uprava kluba je lagala! Zdravko Mamić više nije član Dinama'

02.04.2019.
u 10:05

Uz priopćenje su poslali i kopiju faksimil navodnog pisma koje je Mamić poslao iz Međugorja 12. rujna 2018. godine u kojem traži da ga se briše iz članstva i da podnosi ostavku na članstvo u Dinamovoj skupštini

Udruga 'Dinamo to smo mi' poslala je danas priopćenje u kojem tvrde kako je Uprava kluba lagala kada je jesenas demantirala njihove navode da Zdravko Mamić više nije član Dinama

Uz priopćenje su poslali i kopiju faksimil navodnog pisma koje je Mamić poslao iz Međugorja 12. rujna 2018. godine u kojem traži da ga se briše iz članstva i da podnosi ostavku na članstvo u Dinamovoj skupštini. 

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

- Udruga “Dinamo to smo mi” odlučila je objaviti faksimil pisma koje je još jesenas, nominalno vodstvu kluba, a zapravo svojim poslušnicima koje je sam postavio, iz druge države poslao Zdravko Mamić. Iz sadržaja pisma jasno se vidi kako je ovaj bjegunac, osuđen za krađu 330 milijuna kuna iz Dinama, tražio da ga se izbriše iz članstva kluba, ali i iz Skupštine Dinama.

Foto: Dinamo to smo mi

Tu smo činjenicu uostalom i objavili bili u medijima, nakon što je već bilo jasno da ta osoba više nije u članstvu kluba. No, tada se, nakon poziva iz bjegunstva, sve krenulo demantirati i lagati članovima kluba i javnosti.

Pozivamo sve članove Skupštine Dinama da upitaju nadležna tijela kluba zašto se ovaj dopis sakrivao od svih, pa i njih samih, zašto pristaju biti dio obmane, te da zatraže jasne odgovore odgovornih članova Uprave zaduženih za članstvo. Isto tako pozivamo ih još jednom da preispitaju odluku Skupštine kluba o tome da klub nije oštećen od strane nekadašnjeg vodstva u sudskim procesima koji se vode u Osijeku.

Nadamo se da neće i oni sami, kao instalacije te jedne osobe nametnute članovima Dinama, početi slati iste “ispisnice” i pobjeći iz kluba. To ih neće apstinirati od odgovornosti koje su imali za vrijeme svog mandata - napisali su.

>>> Pogledajte što su iz Udruge "Dinamo to smo mi" rekli o Zdravku Mamiću

 

Komentara 3

Avatar siva_sova
siva_sova
10:20 02.04.2019.

lopino znaj svemu je kraj zbogom i više se ne vraćaj...

AM
AMIKULIĆ
10:36 02.04.2019.

Kukavico, gotovooooo je

MA
MađarskaIna
10:08 02.04.2019.

Nedaj se gazda Zdravko i porucuj domoljubne bajke kao svoj na svome iz izvorne hrvatske grude BiH.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije