Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDA KLUBA

FOTO Slaven Bilić stigao na Poljud: Želio sam doći, to smo već dugo planirali

Foto: HNK Hajduk
1/4
18.05.2022.
u 17:00

Pogledao je trening prve momčad, održan na pomoć terenu stadiona pa porazgovarao s igračima koje je nekad trenirao u reprezentaciji i klubovima - duom Kalinić i Filipom Krovinovićem.

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić nikad nije skrivao ljubav prema Hajduku, što se potvrdilo i njegovim dolaskom na Poljud kako bi dao podršku igračima i stručnom stožeru uoči finala Kupa protiv Rijeke (26. svibnja, 19:00).

Pogledao je trening prve momčad, održan na pomoć terenu stadiona pa porazgovarao s igračima koje je nekad trenirao u reprezentaciji i klubovima - duom Kalinić i Filipom Krovinovićem. Naravno, nije propustio obratiti se predsjedniku, treneru...

- Razlog mog posjeta je taj što sam želio dati podršku klubu te da porazgovaram s predsjednikom, sportskim direktorom i da se upoznam s trenerom Dambrauskasom. To smo već dugo planirali, moja želja je bila doći ovdje uoči završetka sezone. Čestitam Hajduku na jednoj jako dobroj sezoni koja može završiti na još bolji način. Put je pravi i to svakako treba pozdraviti - izjavio je Slaven Bilić.

Ipak, prije finala s Rijekom, Splićane čeka posljednje kolo Prve HNL, koje će odigrati na rasprodanom Maksimiru protiv prvaka Dinama. Plavi su naslov osigurali pobjedom u Šibeniku (2:0) prošle nedjelje i s nova tri boda protiv najvećeg rivala žele okončati sezonu. Kao što Hajduk pobjedom na Maksimiru želi pokazati na što se sprema od iduće sezone - utrku za titulu.

>>> Nogometaši Dinama gotovo pa goli nakon "napada" navijača

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije