Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVNI PAR

FOTO Prozvali je za nevjeru, a paparazzi ih sada uhvatili u strastvenim trenucima

Foto: pixsell
1/9
07.05.2021.
u 14:20

Pričalo se da Yaman ne može trpjeti njene atraktivne fotografije na Instagramu te da su zbog toga prekinuli zaruke, ali čini se da ipak nije tako

Talijanska novinarka Diletta Leotta slovi za jednu od najatraktivnijih na svijetu, a baš zbog toga joj se često nameću i druge konotacije. Tako je jedna od najaktualnijih da je nevjerna svome dečku odnosno zaručniku. Riječ je o turskom glumcu Canu Yamanu za kojim pati velik broj žena diljem svijeta. 

Ranije se Dilettu povezivalo sa Zlatanom Ibrahimovićem, potom i američkim milijarderom i potpredsjednikom Rome Rayanom Friedkinom. Zbog tih je optužbi Diletta u otvorenom pismu optužila sve da lažu iako su fotografije stranih tabloida pokazivale Dilettu u zagrljaju milijardera. 

S druge strane, pričalo se da Yaman ne može trpjeti njene atraktivne fotografije na Instagramu te da su zbog toga prekinuli zaruke, ali čini se da ipak nije tako. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Can Yaman (@canyaman)

Naime, prema posljednjim fotografijama koje su uhvatili talijanski paparazzi, Diletta je izmjenjivala nježnosti sa svojim glumcem u ljubavnom zanosu na jahti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije