Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Evo ih opet

FOTO: Poslao je vlastitu majku da golišava prekine finale

Elena Vulickij
Foto: instagram.com/zdlena
14.07.2019.
u 22:37

Gospođi je zadatak bio izazvati skandali na finalu Svjetskog kupa u kriketu, ali je osiguranje odlično reagiralo

Vitalij Zdoroveckij, mladić koji se svojedobno proslavio na YouTubeu podvalama, postao je noćna mora i prijetnja velikim sportskim natjecanjima iz osobne financijske koristi.

Nakon što je početkom lipnja nagovorio svoju djevojku Kinsey Wolanski da prekine madridsko finale Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama, pri čemu je djevojka na ono malo odjeće na sebi reklamirala njegovu stranicu, istu je stvar pokušao i u nedjelju.

Razlika je bila u tome što je ovoga puta na travnjak londonskog stadiona poslao vlastitu majku, Elenu Vulickij, koju je osiguranje finala Svjetskoga kupa u kriketu na vrijeme uspjelo zaustaviti.

Gospođa je uspjela uhvatiti pažnju tek ponekog fotografa, ali joj je sin svejedno preko društvenih mreža poslao poruku da je legenda.

Kinsey Wolanski je nedavno pokušala prekinuti i finale Copa Americe, ali je pritom uz vlastitog momka uhićena. Par je platio kaznu i nestao, a s obzirom na to da je već postao beskrajno naporan, pitanje je dana kada će proći daleko gore.

Komentara 2

OB
ObrenM
02:01 15.07.2019.

Ima tu i incesta.

BU
busbus59
09:00 15.07.2019.

Mama mu je uuuuuuh,dooooobraaaaa.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije