Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVE FOTOGRAFIJE

FOTO Oženio se Igor Karačić: Zanosna Makedonka ostavila bez daha u mini vjenčanici

Foto: Instagram
1/3
15.06.2021.
u 20:51

Igor je nosio klasično odijelo, bez kravate i leptir mašne, a na nogama je imao tenisice umjesto cipela, dok je Dušica ostavljala bez daha u bijeloj mini haljini s bijelim salonkama i veom na glavi

Oženio se hrvatski rukometni reprezentativac Igor Karačić. Mostarac i njegova odabranica, Makedonka Dušica Andanovska, rekli su sudbonosno ''da'' pred najbližim prijateljima, a upravo je jedan od njih objavio fotografije sa svadbe na Instagramu.

Igor je nosio klasično odijelo, bez kravate i leptir mašne, a na nogama je imao tenisice umjesto cipela, dok je Dušica ostavljala bez daha u bijeloj mini haljini s bijelim salonkama i veom na glavi.

Podsjetimo, popularni Kara na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj njegova djevojka Dušica Andonovska nosi prsten na ruci, otkrivši tako pratiteljima da ju je zaprosio. U opisu fotografije samo je kratko napisao. "Da, da". Dušica je uz prsten dobila i ruže, što je pokazala na slici. 

Rukometaš je svoju djevojku zaprosio iznenadivši je ružinim laticama oblikovanima u srce i svijećama na podu.  Tu je bila i torta na kojoj je pisalo 'Hoćeš li se udati za mene?'.

Dušica i Igor su se upoznali su se dok je rukometaš igrao za makedonski Vardar u kojem je proveo sedam godina, a sada se preselio i Poljsku i igra za Kielce. 

Ubrzo nakon toga se i Dušica preselila u Poljsku, a sada su si izrekli i doživotnu vjernost.
 

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar jeremija1
jeremija1
23:34 15.06.2021.

čudna vremena. mladoženja u tenisicama...

DV
Džontra Volta
21:29 15.06.2021.

Lijepo. Sretno.🙂

CR
credo
08:31 16.06.2021.

Samo da nitko Veljaču ne zasjeni 🤭

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije