Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENUTAK ZA PAMĆENJE

VIDEO Ovo je veličanstveni trenutak kada je Hrvatska postala prvak Europe!

Hrvatski vaterpolisti osvojili naslov Europskog prvaka
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/11
10.09.2022.
u 22:14

Hrvatskoj reprezentaciji to je pet medalja s europskih prvenstava i drugo zlato, koje su izborile 2010. godine, kada su također bili domaćini.

Hrvatski vaterpolisti osvojili su naslov europskih prvaka pobjedom u finalu u Splitu nad Mađarskom 10-9 (3-3, 1-0, 4-4, 2-2).

Ovo je moj najveći uspjeh u životu, kazao je u izjavi za HTV hrvatski izbornik Ivica Tucak nakon osvajanja naslova europskog prvaka u Splitu.

Izbornik je odmah završio u bazenu, a u Spaladiumu koji je Barakudama pružio veličanstvenu atmosferu odmah je krenulo slavlje. 

Pogledajte taj trenutak:

Po tri gola za Hrvatsku postigli su Rino Burić i Konstantin Harkov, dva je dodao Jerko Marinić Kragić, a po jedan Ivan Krapić i Andrija Bašić, dok su Erik Molnar i Szilard Jansik bili dvostruki strijelci za Mađarsku. Sjajan je na hrvatskom golu s osam obrana bio Marko Bijač.

Hrvatski vaterpolisti osvojili naslov Europskog prvaka
1/11
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije