Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O, Ana

FOTO Opet se razodjenula u čast Modrih: Čuvena glumica spustila grudnjak!

Anna Falchi
Foto: instagram.com/annafalchi22
08.12.2019.
u 19:46

Lazio je kao domaćin u Rimu nanio prvi ovosezonski poraz prvaku Juventusu svladavši ga sa 3:1

Anna Falchi, čuvena talijansko-finska glumica i manekenka, ponovo se u subotu razgolitila na Instagramu ispred gotovo 370 tisuća obožavatelja u čast voljenoga kluba Lazija. Grudi je prekrila samo šalom, pa u statusu pojasnila da se od njega nikada ne odvaja.

Već navečer je uživo prisustvovala velikom talijanskom derbiju, pa stadion Olimpico napustila uz širok osmijeh jer je svjedočila velikoj pobjedi momčadi u nebesko modrim dresovima.

 

Lazio je, naime, kao domaćin u Rimu nanio prvi ovosezonski poraz prvaku Juventusu svladavši ga sa 3:1 (1:1).

Gosti iz Torina poveli su golom Cristiana Ronalda (25.) nakon odlične asistencije Betancourta, no Lazio je uspio poravnati preko Luiza Felipea (45.+1) neposredno uoči odlaska na odmor.

U nastavku je Juventus prvo ostao s igračem manje jer je zbog grubog prekršaja u 70. minuti isključen Cuadrado, a Lazio je brojčanu prednost iskoristio kada je Milinković-Savić (74) nakon sjajnog proigravanja Luisa Alberta pogodio za 2:1.

Imao je domaći sastav vrlo brzo veliku priliku i za 3:1, no Immobileov udarac s bijele točke u 79. minuti obranio je Szczesny. Ipak, Lazio je u posljednjoj, petoj minuti sudačke nadoknade, iz protunapada stigao do trećeg gola kojega je postigao Caicedo.

 

Ključne riječi

Komentara 4

DI
Diesel
21:25 08.12.2019.

Gdje je glumila? Mozda sa Roccom?

LA
lajh1985
00:08 09.12.2019.

ja sam samo isao pogledat na wiki jel mi se cinilo kao da je koka 40+ ,odlicna za 47 godina

GO
goga56020
21:21 08.12.2019.

Anna Falchi.. Cuvena glumica?????!!!!!!!... Ova je dobra

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije