Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sveopće veselje

FOTO: Odbojkašice gole slavile titulu, hrvatski izbornik ljubio suprugu ispred kamera u usta

Daniele Santarelli i Monica de Gennaro
Foto: Screenshot
08.05.2019.
u 18:36

Ako su ovako slavile naslov prvaka Italije, što li će tek uslijediti ako se 18. svibnja popnu na krov Europe

Odbojkašice Imoco Conegliana, za koje nastupa Hrvatica Samanta Fabris i koje vodi hrvatski izbornik Daniele Santarelli, obranile su u ponedjeljak s 3:0 u seriji naslov prvaka Italije.

Djevojke su u trećoj utakmici s 3:2 u setovima svladale kolegice iz Igor Gorgonzola Novare, a slavlje su okončale doslovno ogoljene u svlačionici. 

Potvrdila je to fotografija koju je na Instagramu objavila Joanna Wolosz, a kamere su po svršetku utakmice uhvatile i Santarellija kako strastveno ljubi svoju suprugu, ujedno i važnu kariku momčadi, Monicu De Gennaro.

Zanimljivo je dodati da je Fabris s 22 poena bila najefikasnija u redovima pobjednica koje će se protiv istih protivnica naći i 18. svibnja u finalu Lige prvaka.

Ako su ovako slavile naslov prvaka Italije, što li tek možemo očekivati popnu li se na krov Europe...  

Komentara 19

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
23:27 08.05.2019.

I tata bi sine...

BR
brzzzy
06:36 09.05.2019.

Glup naslov... A novinar ???...

DA
Dak1959
23:22 08.05.2019.

Pa što ? Nije se ljubio sa muškima ! Pozdrav .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije