Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na utakmici zrinjskog
Povratak na članak

FOTO Neobičan prizor u VIP loži: Mamić se naklonio i izgrlio svog odvjetnika

Mamić je na prepunom stadionu uživao u VIP loži u društvu svog odvjenika Zdravka Rajića, a fotoreporteri uhvatili su i jedan neobičan trenutak.

Komentari 10

Avatar Bud Humski
Bud Humski
22:33 06.07.2022.

Hrvatsko "pravosudje" moze Mamicu "staviti soli na rep...". Kad ce drzava Dinamu vratiti 52 milijuna kuna koje im je Mamic uplatio na ime onoga sto je "ukrao" iz kluba? To je definitivno jedinstven slucaj u svijetu. "Ostecena" strana tvrdi da nije ostecena, ali drzava osudi covjeka koji je navodno pokrao ostecenu stranu! I kad "lopov" vrati novce koje je navodno pokrao, drzava ih jednostavno prisvoji! Jel' to kazna klubu zato sto su tvrdili da nisu osteceni?! Bilo bi vrlo interesantno znati na cijim li su racunima ti milijuni zavrsili!

VL
DM
drago.miota
06:55 07.07.2022.

ima li taj Dinamo uopče novca ili odakle mu sada toliki novac ako je Mamić sve pokrao iz aviona vidljivo namještanje baš tih jugoslovenskih poštenih sudaca i istražnih tijela!!

VL
Avatar utunelu
utunelu
08:00 07.07.2022.

ja da sam vlast u hrvatskoj bi bio za 2 sata..a onda neka bih trazi izručenje

VL
RE
RedTree
01:34 07.07.2022.

Slabo se spominje nova istraga u vezi Mamića, one Peraske mislim i još nekog drugog. Nacional donosi razne članke zadnjih mjeseci, pa to nije našlo put do drugih medija.

VL
Avatar Potegni!
Potegni!
23:14 06.07.2022.

Prvi u selu ahahahaha Ostani tami, đubre jugoslovensko lopovsko

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.