Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na osmini kupa

FOTO Mnogi se pitaju tko je ljepotica s tribina Šubićevca, a evo o kome se radi

Nogometaš Šibenika Sandesh Jhingan s zaručnicom Ivannom Pavlovskom
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/4
Autori: Vecernji.hr, Hina
26.10.2021.
u 23:46

Na tribinama je bilo gledatelja, ali jedna se djevojka posebno istaknula

U jedinom prvoligaškom ogledu osmine finala Hrvatskog nogometnog kupa Slaven Belupo je na Šubićevcu pobijedio Šibenik nakon izvođenja jedanaesteraca (1-1, 6-4).

Tijekom 120 minuta igre također su jedino postignuti pogoci s bijele točke. Gosti su poveli u 68. minuti (Krstanović), dok je za domaćina izjednačio Ćurić u 92. minuti. Kasnije su, pak, više spretnosti u izvođenju jedanaesteraca pokazali gosti, koji su realizirali svih pet udaraca s bijele točke te su prošli u četvrtfinale s ukupnih 6-4 (1-1).

26.10.2021.,Sibenik - 1/8 finala Supersport hrvatskog nogometnog kupa: Sibenik - Slaven Belupo.Nogometasa Sibenika Sandesha Jhingana nakn utakmice pozdravila zarucnica Ivanna pavlovski
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Na tribinama je bilo gledatelja, ali jedna se djevojka posebno istaknula. Naime, radi se o Ivanni Pavlovskoj, zaručnici nogometaša Šibenika, Sandesha Jhingana. 

Nakon remija u prvenstvenoj utakmici prije tri dana, a sada i dramatičnog ispadanja zasigurno mu je godio zagrljaj lijepe zaručnice.

26.10.2021.,Sibenik - 1/8 finala Supersport hrvatskog nogometnog kupa: Sibenik - Slaven Belupo.Nogometasa Sibenika Sandesha Jhingana nakn utakmice pozdravila zarucnica Ivanna pavlovski
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 2

DM
drazen.muhvic
08:08 27.10.2021.

Pišete o nekoj ljepotici sa tribina, a nijednu njezinu fotku ne objavite???

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
02:27 27.10.2021.

jedini kojeg je to zaintrigiralo je napaljeni fotograf koji doma ima 679 njezinih slika s te utakmice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije