Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURNO U PSG-U

FOTO Messi se zamalo rasplakao nakon ovog poteza trenera: Puca prijateljstvo s Neymarom?

(SP)FRANCE-PARIS-LEAGUE 1-PSG VS LYON
Foto: Gao Jing/XINHUA/PIXSELL
1/2
Autori: Vecernji.hr, Hina
20.09.2021.
u 09:12

– Messi se ne ljuti. Pitao sam ga, rekao je da je sve u redu – tvrdi Pochettino

Nogometaši PSG-a svladali su u 6. kolu Francuske lige kod kuće Lyon s rezultatom 2-1 i to golom Maura Icardija u trećoj minuti sudačkog dodatka. U prvoj Messijevoj utakmici na Parku prinčeva Lyon je skoro pokvario slavlje domaćih navijača pa su gosti vodili od 54. minute i gola Paquete. Neymar je izjednačio iz penala u 66. minuti, a u 93. je Icardi iskoristio dodavanje Mbappéa

U 76. minuti susreta, strateg PSG-a Mauricio Pochettino odlučio je da je vrijeme da Messi napusti igru u svom debiju na Parku prinčeva, a prema snimkama čini se da se to Argentincu nije svidjelo. Odbio je čak i treneru pružiti ruku kada je napuštao travnjak, ali Pochettino tvrdi: 

– Messi se ne ljuti. Pitao sam ga, rekao je da je sve u redu. 

Prema pisanju francuskih medija, nagađa se da mu se nije svidjelo to što Neymar i dalje izvodi kaznene udarce. 

Sve to je rezultiralo praktički plakanjem Messija na klupi.

 

PSG je ostao maksimalan sa svih šest pobjeda. Ranije je Marseille slavio na Velodromeu protiv Rennesa s 2-0 golovima Denga (48) i Harita (71). Duje Ćaleta Car ostao je na klupi. 

Ključne riječi

Komentara 9

RE
RedTree
13:40 20.09.2021.

Trebao je u City, a ne u PSG, koji nema jaki vezni red, a Mbappe nije klasični centarfor ala Suarez. Imaju trenera kontraša, koji ga stavlja na desetku, a ne na desno gdje je najmoćniji.

DO
Domumom
09:54 20.09.2021.

Plačko kao i milojko.

IB
Ivan_bol
09:55 20.09.2021.

Ima ocito neki dodatak ugovoru za postignute golove po utakmici ili tako nesto. Lova je u pitanju a nikakva zelja za igrom samo lova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije