Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SITNA POGREŠKA

FOTO Marcelo Brozović ponovno u centru pažnje: Na utakmici nosio krivi dres!

Serie A - Inter Milan v AS Roma
ALESSANDRO GAROFALO/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
14.05.2021.
u 10:48

Time je Brozović malo upropastio namjeru kluba da kao prvak predstavi novi logo, kao i nove boje dresova.

Marcelo Brozović često iznenadi neobičnim odlukama ili propustima, a dogodilo se nešto slično i nakon utakmice Intera i Rome (3:1). Naime, hrvatski reprezentativac nosio je krivi dres!

Dok je gornji dio baš kako treba, hlačice su bile pogrešne. Točnije, Epic Broz imao je donji dio garniture sa starim grbom, a svi njegovi suigrači imali su one koje i trebaju.

Time je Brozović malo upropastio namjeru kluba da kao prvak predstavi novi logo, kao i nove boje dresova, koji su spoj svih viđenih kroz ovu sezonu. Ipak, bitnije od tog jest da je Marcelo zabio prvi pogodak na utakmici.

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

BR
Breoxs
09:09 15.05.2021.

Ha, ha...Brozoviću je pripala uloga da "krivim" dresom, skrene pozornost na činjenicu da Inter ima sportske hlačice s novim grbom. Nije upropastio namjeru kluba, već je upravo suprotno, od kluba planiranim marketinškim potezom, odradio ono što je klub od Brozovića tražio. Da preuzme ulogu lošeg i osebujnog dečka jer je to oduvijek i bio.

DM
drazen.muhvic
11:24 14.05.2021.

Pa nije on sam uzeo te sportske hlačice iz svoje torbe. Oružar mu je takve pripremio. Što je upropastio? Boja ista, jedino logo drugačiji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije