Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAVLJA BEZ DAHA

FOTO Ljepotica rodom iz Hrvatske slikala se gola za dečka, fotografija završila na internetu!

Paige Spiranac
Foto: Instagram
1/8
07.03.2020.
u 17:18

Njezin bivši dečko je nakon prekida prijateljima podijelio njezinu golu fotografiju

Golferica iz SAD-a koja ima hrvatske korijene Paige Spiranec im više od dva milijuna pratitelja na društvenim mrežama.

Njezin savršen izgled ostavlja bez daha, a svojim objavama na Instagramu broj njezinih obožavatelja raste iz dana u dan. Ponekad zna biti i pomalo nespretna.

>> Pogledajte galeriju prekrasne Paige Spiranec

Paige Spiranac
1/24

Njezin bivši dečko je nakon prekida prijateljima podijelio njezinu golu fotografiju. Lijepoj Paige počele su stizati poruke s nepoznatih brojeva što je u njoj potaklo sumnju.

Stizale su joj razne poruke te je saznala kako oni imaju njezinu fotografiju na kojoj je gola. Fotografiju na kojoj je gola Paige Spiranec možete pogledati OVDJE.

- Grozno je bilo dobivati takve poruke i fotografije. Osjećala sam se ranjivo i odvratno - rekla je Paige Spiranec u svome podcastu 'Playing-A-Round'.

Američka golferica objasnila je i susret s bivšim dečkom koji je i zlobe prijateljima podijelio njezinu intimnu fotografiju.

- Rekla sam da ne mogu vjerovati da je to napravio, a on mi odgovorio: 'Ti si dr*lja, ti si mi to poslala. Zaslužila si' - kazala je lijepa golferica.

Priznaje kako je prolazila kroz teško razdoblje. Svakim danom bilo je sve teže.

- Budila bih se i razmišljala u kojem ću tabloidu danas čitati o sebi. Bila sam pod stresom da bi taj čovjek mogao objaviti još neku - rekla je Paige Spiranec i dodala:

- Smetali su me i dvostruki standardi. Muškarci su me nazivali dr*ljom što sam svoju fotografiju poslala dečku, a u isto su vrijeme oni meni slali fotografije svojih spolovila.

Sanjala je kako će jednog dana biti na naslovnici časopisa Sports Illustrateda, želja joj se ispunila.

- Bila sam gola. Bila sam potpuno gola i to je bio najbolji trenutak u mom životu. Osjećala sam se moćno i to je bio trenutak u kojemu sam pobijedila. Vratila sam kontrolu nad svojim tijelom - istaknula je lijepa Paige Spiranec.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Found true happiness this year when I stopped worrying about the opinions of others and started to love myself❤️

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Take me back to Kauai!🌺

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Which Hogwarts house would you be in? Go! Slytherin for me🐍😏

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Episode 3 of my podcast @playingaroundpodcast is out! I went back and forth on which picture to post for this because well this was a really hard episode for me to talk about. It’s all about my nude picture that has been shared around and is on the internet. I decided to pick this picture because I think people see how I am online with this sexy, fun image that I portray and would assume a nude picture to me is nothing. But there’s a distinct difference, one picture I posted, the other I didn’t give consent to be shared. It was a huge invasion of my privacy and I’ve been harassed and black mailed over it for the past 4 years. I’m now owning the nude picture and I feel so much better to have talked about it! Really hope you give it a listen. You can find the podcast anywhere that you listen to your podcasts😌

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar tigar1964
tigar1964
23:12 07.03.2020.

Ej čuča čuča čuča , ja sam dečko srca vruća..........................nema kaj

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
14:53 08.03.2020.

Hm, prosjek....

DU
Deleted user
11:55 08.03.2020.

I A. Vučić je rodom iz Hrvatske, kao i njegova premjerka pa im baš ne objavljujete slike niti to ne napominjete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije