Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVEČANI DOGAĐAJ

FOTO Kovačić podijelio fotografije s krštenja sina: Za kuma izabrao Luku Modrića!

Foto: Instagram
1/5
03.08.2021.
u 21:50

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije s veseljem je prihvatio biti kum malom Ivanu.

Mateo Kovačić i njegova supruga Izabel 10. srpnja su krstili sina Ivana, devet mjeseci nakon što se rodio. A napokon je hrvatski reprezentativac odlučio podijeliti fotografije s tog velikog obiteljskog mu događaja.

Sve se odvilo u Hrvatskoj, no nije poznato gdje. Tek se zna da je bilo uz more, dakle, na Jadranu. Ono što je zanimljivo jest da su za kuma Kovačići izabrali Luku Modrića, što je on bez ikakve zadrške prihvatio.

 

 

 

Pridružio se obredu sa suprugom Vanjom i uveličao krštenje. A s godinama će maleni svakako imati poveći pritisak ukoliko se odluči na nogometnu karijeru. Otac Mateo Kovačić, a kum Luka Modrić. Pritisak i pol!

>>> Modrić ruši rekord za rekordom

Komentara 2

SP
Sparks18
13:06 09.08.2021.

Kada bi uredništvo VL, znalo bbar nešto o Hrvatskoj onda bi znali da je to katedrala Svete Stošije u Zadru. Nema problema, poznajete sve interijer lokala na Savi u Beogradu. Smece a ne novinarstvo.

DU
Deleted user
22:52 03.08.2021.

Katedrala Svete Stošije. Lipo. :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije