Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE OBAZIRU SE

FOTO Korona bukti u Srbiji, a Delije se okupile pozdraviti igrače kao da je nema

Fans of the Red Star football club welcomed the arrival of the team from Milan in large numbers at the Rajko Mitic Stadium.

Navijaci  fudbalskog kluba Crvena zvezda su u velikom broju na stadionu Rajko Mitic docekali dolazak ekipe iz Milana.
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
1/6
26.02.2021.
u 19:29

Bilo bi to pohvalno  da nije jako ružna situacija s koronavirusom u susjednoj Srbiji. Naime, brojke iz dana u dan ne jenjavaju, a Zvezdini su navijači odlučili potpuno zanemariti preporuke Civilnog stožera

Beogradska Crvena zvezda izspala je iz Europske lige nakon što je u Beogradu odigrala s Milanom 2:2, a potom u Italiji 1:1. 

Nakon povratka u Srbiju, Dejan Stanković, trener zvezdaša, odmah je svoje igrače poslao na trening regeneracije, a u okrugu Marakane ih je dočekala velika grupa navijača, tzv. Delije. 

Okupili su se navijači na tribini pomoćnog travnjaka na kojemu su upalili baljke, podigli transparente i pozdravili svoje miljenike. 

Bilo bi to pohvalno  da nije jako ružna situacija s koronavirusom u susjednoj Srbiji. Naime, brojke iz dana u dan ne jenjavaju, a Zvezdini su navijači odlučili potpuno zanemariti preporuke tamošnjeg Civilnog stožera. 

Ukupan broj slučajeva koronavirusa u Srbiji je prešao 450 tisuća, od čega preko 4.300 preminulih. Novih je slučajeva u posljednja 24 sata 3.588!

POGLEDAJTE GALERIJU: Delije ignoriraju koronu

Fans of the Red Star football club welcomed the arrival of the team from Milan in large numbers at the Rajko Mitic Stadium.

Navijaci  fudbalskog kluba Crvena zvezda su u velikom broju na stadionu Rajko Mitic docekali dolazak ekipe iz Milana.
1/6

Komentara 11

Avatar Cornelius
Cornelius
19:49 26.02.2021.

Jel ima kakva nova "vest" o jovanki i miloradu? Pa već sedam minuta ništ iz zapadne turske, sram vas bilo.

ME
medvedgrad
20:30 26.02.2021.

Koja ljekarna je dežurna na Topčideru večeras?

DI
Dino123
19:58 26.02.2021.

Srbija, Srbija!!Zaboli nas na Vesti iz Lepe Naše Njihove. Još,još!Delije, Vučić, Kosovo, Dušan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije