Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE

FOTO Kontroverzni Irac se počastio novim satom: Ovaj vrijedi čak milijun dolara!

Instagram
15.01.2021.
u 09:27

Novi sat irskog borca zove se "Astronomia Tourbillon Baguette", napravljen je od 18-karatnog zlata i u sebi ima oko 400 sitno sjeckanih dijamanata

Da MMA borcima novac nije problem zna se odavno, no onaj tko ga stvarno ima 'viška'je zasigurno kontroverzni Irac Conor McGregor. 

Naime, on je nedavno na ruci imao novi nakit, točnije, sat. Ne bi to bilo ništa neobično da ovo nije jedan od najskupljih u njegovoj kolekciji. 

 

Novi sat irskog borca zove se "Astronomia Tourbillon Baguette", napravljen je od 18-karatnog zlata i u sebi ima oko 400 sitno sjeckanih dijamanata. 

Izrađeno ih je samo 18 na cijelom svijetu, a cijena mu je čak milijun dolara! 

Ipak, ovo nije najskuplji sat u njegovoj kolekciji. Premašuje ga "Billionaire III" koji vrijedi tri milijuna dolara.

 

Ali nije niti čudno da McGregor kupuje tako skupe satove kada te cifre riješi jednom borbom. Ovom najnovijom protiv Dustina Poiriera će 23. siječnja u Abu Dhabiju navodno zaraditi 5 milijuna samo od borbe, a onda još uzeti postotak od PPV pretplate. Procjenjuje se da će nakon te borbe kući otići teži za 20 milijuna dolara.

Dok se priprema za borbu, Conor navodno plaća luksuzno imanje koje je pomalo izolirano kako bi imao svoj mir, a za taj mir plaća oko 5.000 eura po danu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije