Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KĆI POZNATOG OCA

FOTO Izabrana nova Miss sporta! Bavi se plivanjem, a ljepotom je sve oborila s nogu

Zagreb: U Kerempuhu održa izbor za Miss sporta
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/18
11.07.2020.
u 23:15

- Slično je bilo nakon Olimpijskih igara u Riju kada su me novinari proglasili najljepšom sportašicom Igara - istaknula je Amina.

Amina Kajtaz nova je Miss sporta Hrvatske. Rođena u Njemačkoj, dugo je živjela u Mostaru. a trenutno je Zagrepčanka s adresom na Srednjacima. Njezin sport je plivanje i članica je zagrebačkog kluba Mladost. Na zadnjem prvenstvu Hrvatske osvojila je šest zlatnih medalja. Nepobjediva je na 50, 100 i 200 metara delfin. Njezin otac je bio vrhunski nogometaš. Nastupao je za mostarski Velež u generaciji sa Semirom Tuceom. U to vrijeme “rođeni” su bili hit nekadašnje jugoslavenske nogometne lige.

 - Naravno da sam sretna. Ovo je zaista jedno lijepo priznanje. Moram pohvaliti cijelu organizaciju jer smo proveli tri sjajna dana na pripremama u izletištu Stara škola. Malo mi je bilo nezgodno jedino to što sam svako jutro morala na plivački trening od 6.30 do 9 sati. Ali, navikla sam se buditi oko pet, a ići spavati oko devet navečer - rekla je.

>> Pogledajte galeriju s Miss sporta

Zagreb: U Kerempuhu održa izbor za Miss sporta
1/18

Kaže, očekuje sutra “brdo” poziva.

 - Slično je bilo nakon Olimpijskih igara u Riju kada su me novinari proglasili najljepšom sportašicom Igara - istaknula je Amina.

Prva pratilja Miss sporta Hrvatske je Klara Crismanich, body builderica iz Rijeke.

 - Godinama sam igrala odbojku, ali sam zbog ozlijede morala prestati - rekla je Klara.

Druga pratilja je zagrebačka nogometašica Mia Kalašić koja trenutno igra za Orobicu iz Bergama, u talijanskoj Seriji A.

 - Čudna godina za mene. Prvo sam mislila kako ću odigrati jednu lijepu sezonu u Italiji, a onda se dogodio koronavirus. I baš sam bila u žarištu, u talijanskom gradu Bergamu. Da nisam sama u izolaciji prebacila sam se kod Sandre Žigić koja igra za Milano - priča Mia Kalašić.

Za Miss fotogeničnosti izabrana je Nina Vuković, atletičarka iz Velike Gorice.

Djevojke su se žiriju predstavile u tri izlaza - sportska odjeća, kupaći kostimi i večernje haljine, a posebnost izbora bio je talent show. Za dobru atmosferu pobrinuli su se glazbeni gosti - Dora Vuraić, Mila Elegović, Mladen Burnać, te sjajni Marichi band Los Caballeros. . Program je vodio   Davor Garić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije