Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVIĐA LI VAM SE?

FOTO Inter krenuo Juveovim stopama i promijenio grb: Mišljenja su podijeljena

Serie A - Inter Milan v Genoa
Foto: MASSIMO PINCA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/2
30.03.2021.
u 13:45

Naime, nakon što je Juventus još od ranije odustao od svog crno bijelog ovalnog grba i zamijenio ga prugastim slovom "J", Inter iz Milana je učinio nešto slično

Juventus nije jedini talijanski klub koji svoj imidž prilagođava modernim vremenima.

Naime, nakon što je Juventus još od ranije odustao od svog crno bijelog ovalnog grba i zamijenio ga prugastim slovom "J", Inter iz Milana je učinio nešto slično.

Doduše, oni su ostali vjerni starom, okruglom obliku grba, ali je nešto promijenjeno.

Točnije, slova -I i -M su redizajnirana, zlatno-plave pruge su maknute, a sve detalje klub je objasnio u videu u kojemu su jedne od glavnih zvijezda kluba i klupske legende u centru pažnje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije