Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idemo po broncu

FOTO Hrvatska nije bila na razini, Danci slavili 30:24 i ušli u finale

hrvatska (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/16
25.01.2013.
u 23:05

Na našu žalost, tijekom utakmice ozlijedili su se i Vuković i Vori pa hitrim Dancima nismo mogli pružiti bolji otpor

Slavko Goluža ni na svom četvrtom velikom natjecanju nije uspio ući u finale. U polufinalu Svjetskog prvenstva u Španjolskoj Danska je pobijedila Hrvatsku 30:24.Od samog početka utakmice naši su rukometaši krenuli loše, Danci su već nakon deset minuta vodili 6:1.

Na poluvremenu je čak bilo i prihvatljivih 14:11, ali i u nastavku su Danci bili bolji i zasluženo pobijedili.

Domagoj Duvnjak igrao je pod temperaturom, prije utakmice dobio je i infuziju što se odrazilo na njegovu igru, iako je postigao pet pogodaka, a Hrvatska je bez vođe na terenu bila izgubljena. Na našu žalost, tijekom utakmice ozlijedili su se i Vuković i Vori pa hitrim Dancima nismo mogli pružiti bolji otpor.

Uništio nas je Eggert koji je postigao devet pogodaka, a pomogao mu je i vratar Landin koji je obranio čak 16 udaraca. Najbolji kod nas bioje Bičanić sa sedam golova, dok je Alilović obranio osam udaraca.

Na kraju svega, moramo biti ponosni na naše dečke. Utakmica s Francuskom očigledno je ostavila traga na našim igračima, a ulazak u polufinale svakako je veliki uspjeh. Ako ništa drugo, naši su zaslužili nagradu za fair-play jer otpočetka natjecanja nisu kalkulirali...

Sutra nas čeka borba za broncu, u utakmici za treće mjesto igramo protiv Slovenije. Ponovno ćemo svi skupa biti uz kauboje!

>>>Goluža: Nismo zaslužili finale, ispričavam se svima

>>>Duvnjak: Nikako nisam zadovoljan, ali sutra se moramo vratiti

Komentara 264

CV
crna vrana
23:42 25.01.2013.

Igrati u polufinalu i to već niz godina je velika stvar. Izgubiti od boljega nije tragedija. Izboriti broncu bi bilo lijepo, stoga Komesara za šport, kojeg nitko nije ni zvao, prvim zrakoplovom poslati kući jer nam donosi nesreću.

ŠO
šopoholičar
23:43 25.01.2013.

Jovanović je svojim prisustvom baksuzirao stvar. Odma ostavka!

OB
-obrisani-
23:59 25.01.2013.

LN,tamni...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije