Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVIJEK SVOJ!

FOTO Hit-trener HNL-a se cijepio protiv korone pa šaljivo zahvalio na tome

Zagreb: Hrvatski Telekom Prva liga, 28. kolo, NK Lokomotiva - GNK Dinamo
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/2
15.04.2021.
u 19:14

Uvijek za šalu i ovoga je puta trener Lokomotive našao način kako da se zafrkava i u ovoj situaciji.

Cijepiti se ili ne, pitanje je sada, dalo bi se parafrazirati poznatu rečenicu. Doduše sve je više onih koji su sigurni da cjepivo žele, ali je sada problem liste čekanja. No, nekada se dogodi i zgodno iznenađenje, netko ne dođe na svoj termin pa dozu dobije netko drugi. 

To se dogodilo i hit treneru domaće nogometne lige, Samiru Toplaku. Uvijek za šalu i ovoga je puta trener Lokomotive našao način kako da se zafrkava i u ovoj situaciji. Tako je na storyju koji je podijelio na društvenim mrežama, a na kojemu stoje detalji o primljenom cjepivu napisao:

- E tako, hvala onima koji nisu došli! 

Prema onome što se vidi s papira, stručnjak s Kajzerice je dobio dozu AstraZenece.

Podsjetimo, nažalost, Toplakovoj Lokomotivi ne ide najbolje.  Niti Jerko Leko prije njega se nije nagledao lijepih predstava, a sada su na Kajzerici sve nade stavili u Toplakove ruke. Ipak, ni njemu ne ide najbolje. Tri poraza i jedan remi zasigurno ga ne vesele pa je lijepo da je to učinila barem doza cjepiva.

Foto: Instagram screenshot

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije