Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stigli u zagreb

FOTO Goluža: Balić je bio taktička varka, pustite nas na miru

Hrvatska rukometna reprezentacija, Pleso, doček (1)
Foto: Dalibor Urukalović/Pixsell
1/11
28.01.2013.
u 11:31

Nije, kao što je najavio, rekao istinu o Baliću, to je bio samo taktički potez da se reprezentacija ostavi na miru.

Nakon što je jučer u Zagreb stigla hrvatska teniska senzacija Ana Konjuh, danas su se vratili i brončani rukometaši.

Hrvatski su rukometaši sletjeli u Zagreb u 10.55 sati, a u zračnoj luci dočekali su ih i predsjednik Gradske skupštine Davor Bernardić i predsjednik HOO-a Zlatko Mateša.

– Trebamo biti ponosni na sve što smo napravili. Imali smo velik motiv. Željeli smo se dobro predstaviti s ovom mladom ekipom. Ništa nismo željeli kalkulirati i na taj način htjeli smo poslati poruku svim mladim igračima i ljudima da se poštenje uvijek isplati. Protiv Francuske izvlačili smo zadnje atome snage. Protiv Danaca imali smo problema s ozljedama, a nismo imali ni sreće. U borbi za broncu pokazali smo karakter, dali smo sve za sebe. Ponosan sam na svoje igrače, hvala im svima – rekao je izbornik Goluža.

Nije, kao što je najavio, rekao istinu o Balić.

Balić je bio taktička varka, rekao sam to da nas pustite na miru. Nama je na ovom prvenstvu nedostajalo puno igrača! Nama su nedostajali Lacković, Buntić i Štrlek, o Baliću ne bih govorio...

Je li Gotovina poslao poruku i nakon utakmice s Francuskom?

– I o tome je sve već rečeno.

Biste li tri bronce koje ste osvojili mijenjali za jedno zlato?

Ne, te bronce dokaz su kontinuiteta.

Neki rukometaši već su se morali javiti u klubove pa je na Pleso došla polovična momčad... Tamo su bili Gojun, Lacković, Horvat, Ivić, Alilović, Stepančić, Šprem, Bičanić i Musa, dok su Duvnjaka poslali kući s temperaturom 39.

>>>Divio sam se Richardsonu dok nisam vidio Balića

>>Gotovina o rukometašima: Goluža ima sjajnu momčad, osvojit će zlato

Sve o putu hrvatskih rukometaša do svjetske bronce pročitajte u našem specijalu!

Komentara 49

JA
jamanuša
22:54 28.01.2013.

ne bih njih nazivao kauboji nego trgovci

SE
serđo
11:55 28.01.2013.

čestitke goluži i njegovim hrvatima.

SE
serđo
12:37 28.01.2013.

osobno nikada nisam vidio goru završnicu nekog prvenstva, svjetski rukomet je u priličnom padu, oba polufinala za zaborav. a ova hrvatska izabrana vrsta je nešto najgore i najnetalentiranije kaj smo ikad imali, ali naš učitelj slavko i iz iz takvog tijesta konstanto mijesi medalje, zaista je vrhunski trener.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije