Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NES(P)RETNE OKOLNOSTI

FOTO Evo što hrvatski stručnjak kaže o penalu za Češku: 'Nije dobro izveden'

Hrvatska - Češka
Foto: Reuters
1/5
18.06.2021.
u 18:56

Iako se u prvi trenutak činilo da je Lovrenu svirana ruka, sudac je nakon pregleda snimke svirao penal zbog prekršaja našeg braniča.

Češka je povela protiv Hrvatske 1:0 iz jedanasterca u 37. minuti, a o njemu će se podosta pričati jer dojam je da se Španjolac Carlos del Cerro Grande malo prestrogo odlučio pokazati na bijelu točku.

Naime, da Patrik Schick nije završio na tlu s krvavim nosom, ne bi se ni provjeravala situacija, kakvih ima nakon svakog ubačaja iz kuta.

Ali, cijeli taj nes(p)retni splet okolnosti doveo je do najstrože kazne i vodstva Češke.

Iako se u prvi trenutak činilo da je Lovrenu svirana ruka, sudac je nakon pregleda snimke svirao penal zbog prekršaja našeg braniča. Lovren je laktom udario protivnika. A evo što je rekao bivši sudac Mario Strahonja.

- Nažalost, bio je kazneni udarac, prekršaj je vidljiv. Ali, moram reći da nije dobro izveden i da ga nije smio izvesti Schick jer krv mu je i dalje curila iz nosa.

Komentara 2

MP
miroslav.petkovic.7564
19:02 18.06.2021.

Nas strucnjak kaza.Cisti penal razbio igracu nos nije to Lovranu prbi put.Nadi prgavo igraju to nad moze kostat.Igre nema spori izgleda kuci idemo.

EI
Einstein22
21:32 18.06.2021.

Po meni penala nema, jer Lovren je imao prirodnu kretnju tijela i nije išao udariti Schika, a što se tiče izvođenja-Česi su prerano utrčali u kazneni prostor

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije