Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZI LI?

FOTO Dinamovac objavio fotografiju i opasno uznemirio navijače: Je li to oproštaj?!

Dinamo - Rijeka
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
19.12.2019.
u 10:22

Na fotografiji iz svlačionice Majer i Olmo razmijenili su dresove, a to je odmah kod navijača izazvalo zanimanje te su se pitali radi li se tu o poklonu za oproštaj od plavog dresa

Dinamo je spustio zastore na jesenski dio sezone pobjedom nad Rijekom 3:0. Pogotke su postigli Mislav Oršić, Bruno Petković i sjajni Španjolac Dani Olmo

Nenad Bjelica izvadio je Olma iz igre u 87. minute, a umjesto njega ušao je Lovro Majer, prirodni nasljednik Španjolca u Dinamu, a upravo je Majer nakon utakmice objavio fotografiju nakon utakmice koja je uznemirila navijače plavih.

Na fotografiji iz svlačionice Majer i Olmo razmijenili su dresove, a to je odmah kod navijača izazvalo zanimanje te su se pitali radi li se tu o poklonu za oproštaj od plavog dresa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vamonosss 3:0 🇭🇷🇪🇦 Real bro @daniolmo7

A post shared by Lovro Majer ⚽ (@lovromajer) on

- Je li to poklon za oproštaj??

- Je li oproštajna za Danija Olma? Vraća li se Marko Pjaca?

Ispod fotografije se javio i Olmo koji je uzvratio srcima, ali od dvojca s fotografije odgovor o odlasku Španjolca iz Dinama nije stigao. 

>>> Pogledajte tko je sve osvajao nagradu VL-a 'Nogometaš godine'

Ključne riječi

Komentara 3

ZO
zoranos
10:50 19.12.2019.

Ja ne znam jel ljudima nije jasno da Olmo MORA očiti i to što prije iz Dinama! Dečko ne želi potpisati novi ugovor, a 2021. je slobodan igrač i može besplatno otići. Dinamo mora biti čvršći i ultimativno mu dati novi ugovor sa zadnjom ponudom ili na tribine sa njim! Dinamo malo previše dozvoljava Olmu. Primili su u Dinamo 2 i njegova brata koji nije nikakav talent i plaćaju ga za ništa. Olmo i njegova obitelj su super, ali sada već opasno kalkuliraju i iskorištavaju Dinamo. A što ako npr. danas Olmo potrga ligamente na treningu??? Ništa od transfera, ništa od novog ugovora jer ga ne želi i od rekordnog transfera dolazimo do NULE!

GI
gismund
13:52 19.12.2019.

Ponajprije, sve čestitke i zahvala Olmu za sve što je ostvario do sada u Dinamu. Međutim, u situaciji gdje Olmu za godinu i nešto ističe ugovor, a ne želi potpisati novi, Dinamo nema nikakvog razloga držati ga više u prvomm sastavu jer je jasno da će otići ili sad u zimi ili najkasnije na ljeto kada počinje novi ciklus borbe za ulazak u LP. Zato je Dinamu bitno da prvu polovinu iduće godine iskoristi za uigravanje novih 11, pa tako i igrača koji će zamijeniti Olma, a ne da Olma drži u prvoj postavi jer do ljeta Dinamo mora profilirati Olmovog nasljednika, bio to Majer, Ivanušec ili netko treći, a to s Olmom u prvoj postavi neće biti moguće. Zato bi Olmo trebao ili potpisati produženje ugovora od bar 1-2 godine (uz odšetenu klauzulu od npr.40 milja eur) tako da i Dinamo ima neku sigurnost oko razvoja momčadi, ili bi trebao što prije otići i adaptirati se u novoj momčadi dok Dinamo razvija njegovu zamjenu.

LE
lesmere
10:37 19.12.2019.

MooXi.net - sjajan projekt za odrasle koji žele pronaći seksualnog partnera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije