Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILA I DINAMOVA DELEGACIJA

FOTO Bandić došao na posljednji ispraćaj slavnog kapetana Dinama

Foto: PIXSELL
1/27
10.11.2020.
u 18:53

Podsjetimo, vođa Dinamove generacije iz 1967. i najpopularniji Sinjanin u zagrebačkim redovima iznenada je preminuo od zastoja srca 29. listopada u 81. godini života

U utorak je održan posljednji ispraćaj Slavena Zambate na zagrebačkom Mirogoju. 

Na pokopu su bili i mnogi poznati, a iz Dinama su stigli Amra Peternel, Vlatka Peras i Mirko Barišić.

Posljednjem pozdravu prisustvovao je i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

POGLEDAJTE GALERIJU:

1/26

Podsjetimo, vođa Dinamove generacije iz 1967. i najpopularniji Sinjanin u zagrebačkim redovima iznenada je preminuo od zastoja srca 29. listopada u 81. godini života. Popularni Zambi bio je omiljeni i jedan od najpoznatijih centarfora povijesti zagrebačkog kluba, 'plava devetka', golgeter, rođeni dinamovac koji je stvarno živio da bi igrao za Dinamo.

Iz kluba su živopisno predočili tko je bio Slaven Zambata. Kapetan slavne generacije osvajača Kupa velesajamskih gradova 1967. bio je i ostao jedan od omiljenih koji su ikada obukli modri dres.

- Kad bi prošao suparničkoga braniča, a on ga pritom okrznuo i pomalo izbacio iz ravnoteže, Slaven bi malo zateturao, ali pritom tražio sve načine kako ostati na nogama, nije želio pasti, nije želio tražiti prekršaj, glumiti jedanaesterac, nije usporavao niti sjeckao igru... U fokusu su bili samo lopta i mreža.

 

Ključne riječi

Komentara 6

BL
blekpanther
19:32 10.11.2020.

Jel nije smio doći? Čemu takav naslov,zar nije za gradonačelnika normalno doći na sahranu jednom od najvećih nogometaša koje je Zagreb imao!

DH
dalibor.hren
07:51 11.11.2020.

Kaj je, zar Foto Bandić nije smio doći???

ZG
zgkreso
19:48 10.11.2020.

uglavnom, najbitnija vijest je da je bandić bio na sahrani,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije