Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI TRENER

Fortitudo dovodi Repešu za igranje u Ligi prvaka

Jasmin Repeša
Foto: Josip Regović/Pixsell
1/3
24.05.2020.
u 13:16

Repeša je Fortitudo vodio od 2002. do 2006. godine, a s ovim klubom je osvojio i naslov. U Italiji je još vodio Benetton, Lottomaticu iz Rima te Armani Milano

Hrvatski košarkaški trener Jasmin Repeša opet se vraća u Italiju, sudeći prema pisanju tamošnjih medija. Repeša bi trebao preuzeti Fortitudo iz Bologne, klub čiji su ga navijači nedavno proglasili najboljim trenerom u povijesti.

Podsjetimo, hrvatski je stručnjak bez angažmana od raskida suradnje s podgoričkom Budućnosti. Nakon godinu dana odmora, Repeša bi trebao preuzeti Fortitudo, bude li klub iz Bologne odustao od novoga ugovora za svog aktualnog trenera - Antima Martinija.

- Fortitudo ima još godinu dana ugovora s Martinom, ali postoji klauzula po kojoj klub iz ugovora može izaći do 15. lipnja jer je dogovorena suradnja i opcija 1+1. Bude li tako, Repeša će sigurno postati novi šef struke - pišu Talijani.

Fortitudo iduće sezone igra Ligu prvaka, pa bi im Repeša došao kao odličan izbor. Inače, Repeša je Fortitudo vodio od 2002. do 2006. godine, a s ovim klubom je osvojio i naslov. U Italiji je još vodio Benetton, Lottomaticu iz Rima te Armani Milano.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
linkser2
16:29 24.05.2020.

Al ce se usreceti....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije