Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOBODNA BORBA

Fjodoru pustio brat Aleks (video), Werdum uništio Nelsona

'fedor'
''
05.02.2012.
u 18:12

Carlos Condit, odlukom sudaca, nakon pet rundi protiv Nicka Diaza postao je privremeni vlasnik pojasa u velter kategoriji u UFC-u

Stari znanci Mirka Filipovića, njegov bivši sparing-partner i prijatelj Fabricio Werdum te posljednji protivnik s kojim je Cro Cop ukrstio rukavice u UFC-ovu kavezu Roy Nelson, odradili su u nedjelju ujutro meč u Las Vegasu na priredbi UFC 143.

U svom povratku pod okrilje najprestižnije organizacije Werdum je briljatno odradio meč, precizno pogađao koljenima, direktima, pokušao u nekoliko puta čak i kružnim udarcima nokautirati Amerikanca, čija je brada poznata kao najtvrđa u slobodnoj borbi.

Krv je curila iz glave Royja Nelsona, nekoliko puta činilo se da će ipak pasti, no dočekao je odluku sudaca prema kojoj je glatko izgubio.

– Werdum nikad nije bio bolji, borba je bila čudo – komentirao je predsjednik UFC-a Dana White.

Na drugoj strani svijeta, u Moskvi, Fjodor Jemelijanenko pobijedio je polugom na ruci brata Aleksandera na Prvenstvu Rusije u Combat Sambu.

Bez obzira na to u kojoj se organizaciji borio, donedavno nepobjedivi teškaš, uvijek je dolazio na Prvenstvo Rusije. U posve čudnoj borbi, brat na brata, dvojac nije previše razmišljao.

Već nakon pozdrava i smiješka, Aleksander je ležao na tlu, gurnuo ruku starijem bratu koji je simulirao polugu. Bez obzira što je riječ bila o puštenom finalu, prava borba braće bila bi neumjesna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije