Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruski borac

Fjodor ušao u ring nošen pjesmom uz koju su četnici ubijali i palili po Hrvatskoj i BiH!

Fjodor Jemjeljanenko
Foto: instagram.com/fedoremelianenkoofficial
29.12.2019.
u 10:24

Kao naslovnu pjesmu izabrao je Himnu kosovskih junaka

Fjodor Jemjeljanenko vratio se nakon pune četiri godine u Saitama Super Arenu i pred japanskim navijačima u prvoj rundi nokautirao Quintona Jacksona nakon točno dvije minute i 44 sekunde.

Presudna je bila jedna brza i precizna Fjodorova desnica koja je srušila Jacksona, a sjajni je Rus koji trenutak iza borbe objavio da je to kraj jedne zaista impresivne borilačke karijere.

Međutim, bilo je nemoguće ne primijetiti i kako je ušao u ring. Kao naslovnu pjesmu izabrao je Himnu kosovskih junaka, odnosno stihove: Hriste Bože raspeti i sveti, srpska zemlja kroz oblake leti... prenose 24sata.

Himna kosovskih junaka je srpska domoljubna pjesma koja govori o bitci na Kosovu 1389. godine, međutim ono što je i Hrvatima čini izuzetno mrskom jest podatak da je bila svojevrsna himna Crvenih beretki, posebne postrojbe takozvane Službe državne bezbednosti.

Crvene beretke su iza sebe ostavile stravične krvave tragove diljem Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a jedan od zapovjednika je bio i ratni zločinac Dragan Vasiljković.

Vasiljković izdržava jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 13 godina i 6 mjeseci u Lepoglavi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Поклонились мощам Царя Лазаря

A post shared by Федор Емельяненко (@fedoremelianenkoofficial) on

Komentara 71

BR
Brandfackel2
10:45 29.12.2019.

Da ugođaj bude potpun, "junačku" srpsku pjesmu trebalo je još akustički doraditi kako bi se čula tutnjava traktora i prikolica...

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
10:49 29.12.2019.

Interesantno , kosovskabitka protiv Turaka di je trećina vojske bila Hrvatska a većina Srba pobjegoše sa bojišta . Toliko o njihovoj hrabrosti !

PL
Plavakrava
13:16 29.12.2019.

Pobjednici ulaze uz pobjednicku pjesmu ,bitka na kosovu je poraz ,kosovo je Albansko ,u Hrvatskoj su dobili traktorijadu , tko to slavi gubitnike i poraze ,i on ce zavrsit kao gubitnik .Crocop je usao u SDP i umjesto Thompsona ulazio u ring uz boy bandove pa je postao lezeci policajac i eno ga instruktor srpskim borcima ,gubitnik .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije