Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRIKEFORCE M1

Fjodor tehničkim nokautom svladao Rogersa

Fjodor Jemiljanjenko
AFP
08.11.2009.
u 10:07

Ruski borac u slobodnoj borbi, Fjodor Jemeljanjenko (33), pobijedio je Amerikanca Bretta Rogersa tehničkim nokautom na Strikeforceovu M1 natjecanju u Hoffman Estatesu, Illinois.

Borbu kojom je predstavljen američkoj publici sjajni je Rus dobio nakon minute i 48 sekundi borbe u drugoj rundi. Tamnoputog Amerikanca uzdrmao je sjajnim aperkatom, nakon čega je serijom opasnih udaraca natjerao suca u ringu na prekid borbe.

Bila je to 31. Fjodorova pobjeda u njegovu 32. meču u slobodnoj borbi. Nije, međutim, bila uvjerljiva. Prvi put u posljednjih šest dvoboja Rus je završio meč tek u drugoj rundi, a tijekom prve Rogers ga je jednom prilikom izvrsno napao poprilično mu raskrvarivši lice.

- Želi li Rogers revanš, dobit će ga – izjavio je Fjodor nakon borbe dodavši:

- Nakon kombinacije kojom me napao u prvoj rundi nisam postao nervozan. Štoviše, nešto sam iz toga naučio i iskoristio u drugoj rundi. 

Amerikancu je to bio prvi profesionalni poraz. Svih je deset ranijih mečeva dobio nokautom.

Ova je borba bila prva od triju Fjodorovih pod organizacijom Strikeforcea, za koji je potpisao nakon kolapsa Afflictiona. Sraz s Rogersom prenošen je u Sjedinjem Državama u nacionalnom TV-prijenosu na CBS-u.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije