Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC Tri minute i 14 sekundi trebalo je Rusu da snažnim udarcem desnicom obrani naslov

Fjodor nokautirao Arlovskog i zadržao naslov

25.01.2009.
u 10:37

Ruski gladijator Fjodor Jemjeljanenko obranio je naslov svjetskog prvaka u mješovitim borilačkim vještinama pobjedom nokautom protiv bivšeg prvaka po UFC-u Bjelorusa Andreja Arlovskog.

Borba je održana u sklopu priredbe pod nazivom “Dan obračuna” u Affliction organizaciji pred 13.225 gledatelja u Honda Centru u Anaheimu, a do pobjede je Fjodor došao snažnim udarcem desnicom u bradu nakon samo tri minute i 14 sekundi borbe. Arlovski se složio na pod kao metkom pokošen, a sudac je odmah prekinuo borbu.

- Osjećam se sjajno. Želim zahvaliti Bogu na ovoj pobjedi kao i svima koji su me podržavali. Znao sam da je Arlovski sklon pogreškama i uhvatio sam ga u jednoj od njih. Zaista nisam mislio da ću ga uspjeti nokautirati, ali dogodilo se – rekao je ruski borac, misleći pritom na pokušaj udarca koljenom koji je Bjelorus pokušao izvesti, a koji je on izbjegao i presudio mu desnom šakom.

Fjodoru je ova pobjeda bila 30. u karijeri od ukupno 31 borbe, a jedini poraz doživio je 2000. godine. Ujedno, protiv bivših UFC prvaka ima savršenih 7-0.

Arlovski je porazom pogoršao svoj omjer pobjeda i poraza na 14-6.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije