Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon poraza

Fjodoru aplauz na presici, a njegove riječi zanimat će i Cro Copa

Fjodor Jamjeljanjenko
YouTube screenshot
25.06.2017.
u 15:55

Svakako bih volio odraditi revanš s Mitrioneom, kazao je ruski borac.

Već dugih 17 godina traje profesionalna MMA karijera Fjodora Jamjeljanjenka (36-5-0-1), jednog od najvećih boraca u povijesti slobodne borbe.

“Je li ovo kraj legendarnog Rusa, je li vrijeme za mirovinu”, upitali su se mnogi nakon što je Jamjeljanjenko doživio još jedan poraz, svoj četvrti u posljednjih devet nastupa, i to nokautom u meču u kojem su se i on i Matt Mitrione istovremeno našli u nokdaunu.

 

Odgovor na to pitanje, Fjodor je ponudio nakon što ga je Ariel Helwani upitao želi li se još uvijek boriti.

“Da, jer ja sam borac”, glasio je odgovor ‘Posljednjeg cara’ koji je ovom kratkom rečenicom izmamio veliki pljesak svih okupljenih na press konferenciji, piše Fight Site. A njegove riječi mogle bi biti zanimljive i Mirku Filipoviću koji priželjkuje uzvrat s Jamjeljanjenkom.

Poručio je Fjodor i kako se osjeća dobro te da ne bi ništa mijenjao u pripremama za ovu borbu, unatoč činjenici da je u njoj poražen.

“Mislim da ne bih ništa mijenjao. Trenirao bih na isti način i mogu vam reći da sam tijekom ovog kampa uložio svu svoju energiju u ovo”.

 

Upitan je i o mogućnosti revanša s Mitrioneom.

“Svakako bih volio odraditi revanš”, zaključio je Jamjeljanjenko kojem je sinoćnji ulazak u Bellatorov kavez bio 42. profesionalni nastup.

Komentara 1

PR
prajdali100
07:42 26.06.2017.

Vrijeme cini svoje.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije