Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INICIJATIVA

Finale FA Kupa pred 20.000 gledatelja?

Wembley
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
01.06.2020.
u 21:55

Wembley ima kapacitet od 90.000 mjesta, a pokrenuta je inicijativa da se ulazak na tribine dopusti za njih 20.000, po 10.000 za svakog finalista

Ideja nekih britanskih tabloida da se finale ovosezonskog FA Kupa ipak igra pred navijačima, iako u ograničenom broju, naišla je na plodno tlo u tamošnjoj javnosti.

Tako je britanska postaja Sky Sports otvorila raspravu može li se finale najstarijeg nogometnog natjecanja na svijetu, koje je ove godine zbog pandemije koronavirusa pomaknuto za 1. kolovoza, na Wembleyu igrati pred 20.000 gledatelja uz poštivanje svih pravila o socijalnom distanciranju.

Wembley ima kapacitet od 90.000 mjesta, a pokrenuta je inicijativa da se ulazak na tribine dopusti za njih 20.000, po 10.000 za svakog finalista.

Konačnu odluku donijet će političke vlasti i zdravstveni stručnjaci ovisno o razvoju epidemiološke situacije u Velikoj Britaniji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije