Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAZILSKI VEZNJAK

Filmska priča: Dostavljao hladnjake, bio potpuno nepoznat, a sada zarađuje milijune

Champions League - Group B - Atletico Madrid v AC Milan
Foto: JUAN MEDINA
1/2
25.11.2021.
u 13:25

"Ovo je najvažnija stvar koja mi se dosad dogodila. Ovaj gol posvećujem svojoj obitelji i prijateljima u Brazilu, a posebno ljudima koji su imali povjerenja u mene i doveli me u Milan"

Brazilski veznjak AC Milana Junior Messias u sinoćnjoj utakmici Lige prvaka ušao je s klupe i u 87. minuti postigao je pobjednički gol protiv Atletico Madrida. No, njegova karijera je neuobičajena u današnjem nogometu, jer prije deset godina, kada je stigao u Italiju, njegov posao bio je dostava hladnjaka. 

Uz posao bavio se amaterskim nogometom, a 2015. pridružio se petoligašu Casaleu. Prošao je kroz četvrtu, treću i drugu ligu, a u Serie A debitirao je prošle sezone sa 29 godina. Igrao je za Crotone i pružao je odlične partije, a zabio je i devet golova. No, Crotone je na kraju sezone ispao iz Serie A, a Messias je otišao na posudbu AC Milan. 

Dosad je skupio tri nastupa za Milan, svaki puta je ulazio kao igrač s klupe, a sinoćnji nastup bio mu je prvi u Ligi prvaka. 

 "Ovo je najvažnija stvar koja mi se dosad dogodila. Ovaj gol posvećujem svojoj obitelji i prijateljima u Brazilu, a posebno ljudima koji su imali povjerenja u mene i doveli me u Milan", izjavio je Messias i dodao: "No, moram ostati ponizan. Ne smijem se previše opterećivati kritikama, a niti biti ushićen pohvalama. Moram zadržati balans".  

Trener AC Milana Stefano Pioli vjeruje da se može očekivati još dobrih stvari od igrača koji je "kasno procvjetao": "Ovo je fantastična priča, ali ja mislim da je tek počela. Messias ima velike kvalitete i ovaj gol će mu pomoći da stekne još više samopouzdanja".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije