Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drukeri NK Oštrca

Film o Črvima: U našoj navijačkoj skupini postoji veliko zajedništvo

Črvi
29.03.2016.
u 16:57

"Probao sam realno pokazati kako izgleda voljeti i živjeti za najvažniju sporednu stvar na svijetu, NK Oštrc", kaže Borovčak.

Dinamo je bio vrhunac dosadašnjeg dijela nogometne sezone za grad Zlatar i tamošnjeg županijskog ligaša Oštrc. A kako je tekao put do te utakmice Hrvatskog kupa, koju su izgubili 7:1, i što su sve proživjeli navijači zlatarskog kluba, popularni Črvi, otkriva dokumentarni film.

Kroz pola sata filma 'Črvi' snimatelj, redatelj i montažer Tin Borovčak ovjekovječio je ljubav navijača prema klubu kroz razne anegdote, ali i utakmice koje su dovele do Dinama.

"Želim se zahvaliti svima koji su došli podržati ovaj naš mali projekt. Iskreno, nisam se nadao tako pozitivnim reakcijama i smijehu do suza iako je film napravljen u tom duhu. Probao sam realno pokazati kako izgleda voljeti i živjeti za najvažniju sporednu stvar na svijetu, NK Oštrc", kaže nam Borovčak.

Črvi from Tin Borovcak on Vimeo.

 

Film je svjetlo dana premijerno ugledao u petak na druženju navijača, a kraj je dočekan uz gromoglasan pljesak svih prisutnih. Ujedno film je najava proljetnog dijela sezone te proslave 21. rođendana navijačke skupine Črvi koji će biti obilježen 3. travnja u Zlataru na prvoj domaćoj utakmici proljetnog dijela sezone protiv Toplica.

"Dugo očekivani dokumentarni film o navijačkoj skupini Črvi ugledao je svjetlo dana. Nadam se da je ovaj film uspio pokazati koliko ljudi mogu biti privrženi odnosno dati sebe jednom klubu koji igra u zadnjoj ligi. Jedno veliko zajedništvo postoji u našoj navijačkoj skupini i vjerujem da ćemo jednim velikim zalaganjem, navijanjem doprinijeti da se naš klub Oštrc plasira u viši rang gdje nam je i mjesto. Veliko hvala svima koji su dali svoje vrijeme i trud za realizaciju tog projekta, isto tako se zahvaljujem svim navijačima prije, sada i ubuduće koji će dati svoj doprinos kroz navijanje da naš klub Oštrc bude što bolji", kaže predsjednik Črva Saša Posarić.

>>Dečkima treba gemišt, staro vino je popijeno, a mladog nema

Komentara 1

FI
Fisherman
23:27 29.03.2016.

Kaj je ovo neki placeni oglas?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije