Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP, boks

Filipi poražen podijeljenom odlukom sudaca, trener: Za mene nismo izgubili

Toni Filipi
Foto: VL
10.09.2019.
u 23:43

U poluteškoj kategoriji Matej Uremović (-81 kg) izgubio je u prvom kolu jednoglasnom odlukom sudaca od Francuza Gaetana Ntambwe.

U prvom meču na Svjetskom boksačkom prvenstvu u Jekatarinburgu Toni Filipi je u utorak u teškoj kategoriji (-91 kg) poražen od Litvanca Tadasa Tamasauskasa sa 2-3 podijeljenom odlukom sudaca, objavio je Hrvatski boksački savez na svom internetskom portalu.

Nakon šokantong poraza trener hrvatske reprezentacije Tomo Kadić je izjavio: "Za mene nismo izgubili".

U poluteškoj kategoriji Matej Uremović (-81 kg) izgubio je u prvom kolu jednoglasnom odlukom sudaca od Francuza Gaetana Ntambwe.

Iako je hrvatski kut bio uvjeren da Uremović može pobijediti Francuza ako bude aktivniji, to se nije dogodilo. Uremović je par puta uzdrmao Gaetana Ntambwea, ali nije uspio zadati više udaraca. Francuz je nametnuo svoj tempo borbe, bio je aktivniji i na kraju je slavio.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije