Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNO

Filipa ubio vozač BMW-a: Pokopat će ga s dresom i kopačkama, a nositi suigrači

Facebook
03.02.2021.
u 14:03

– BMV je velikom brzinom pretjecao vozilo i, kada se vratio u svoj trak, proklizao je. Udario je u ogradu mostića koji se nalazi na tom dijelu puta, odbio se i prešao na suprotni trak.

Za mladim Filipom Radulovićem (19), nogometašem iz Plandišta, koji je prerano izgubio život u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak na putu prema Vršcu, plače cijela Srbija.

Poruke podrške neutješnim roditeljima stižu sa svih strana. Upravo su oni ubrzo nakon sudara došli na mjesto nesreće i vidjeli stradalog sina, ali nisu ništa mogli napraviti.  Filipu M. (22), također iz Plandišta, koji je u trenutku nesreće bio u automobilu sa sada već pokojnim Filipom slomljene su ruka i noga. Taj je suvozač prijateljima ispričao, kako prenose srpske “Novosti”, da je do nesreće došlo kada je BMV, kojim je upravljao 25-godišnji Vrščanin, pretjecao vozilo i upao u "škarice".

– Njih dvojica išla su za Vršac kada ih je kod Vršačkih ritova pokosio automobil iz suprotnog smjera – rekao je za “Novosti” Bojan Poznić, tajnik  FK Sloge, za koju je pokojni Radulović igrao:

– BMV je velikom brzinom pretjecao vozilo i, kada se vratio u svoj trak, proklizao je. Udario je u ogradu mostića koji se nalazi na tom dijelu puta, odbio se i prešao na suprotni trak. Radulović je pokušao skretanjem udesno izbjeći nesreću, ali je ipak došlo do sudara.

A samo dan ranije ovaj je mladić odigrao svoju posljednju utakmicu, i to u prvoj postavi seniorske momčadi lokalne Sloge protiv Budućnosti iz Alibunara.

– Bio je mlad i perspektivan napadač. Stjecajem okolnosti, na toj utakmici, koju smo kao domaćini odigrali u susjednom selu Banatski Sokolac, bio je u prvoj postavi. Odigrao je bez pogreške, vidjelo se da na njega možemo računati u budućnosti, ali... – sa žaljenjem je rekao Poznić, koji je samo nekoliko sati poslije nesreće bio u domu Filipove neutješne obitelji.

– Velika je tragedija to što se dogodilo – dodao je.

Filip je bio najstariji od troje djece. Imao je mlađu sestru i brata. Prije samo tjedan dana proslavio je 19. rođendan, a bit će pokopan u srijedu. Roditelji su izrazili želju da u kovčeg spuste njegov dres i kopačke, a da na sprovodu, pokraj škrinje, idu njegovi suigrači obučeni u klupske trenirke. U FK Slozi kažu da će ispuniti sve njihove zahtjeve jer znaju koliko je Filip volio nogomet i svoj klub.

Komentara 20

PS
Petar.Stijena
14:31 03.02.2021.

Ovaj članak je samo dokaz da srbi čitaju VL. I to je ok. Ali većinu citatelja je bas briga za ovu vijest

Avatar Tombstone
Tombstone
14:23 03.02.2021.

pa kaj onda? Kakve to ima veze s nama? I u Zimbabveu je nekog klinca pogodil auto, a to nam je puno prijateljskija zemlja.

RO
roland
14:22 03.02.2021.

Žao mi je toga, ali o to nije bitno za Hrvatsku i Zagreb! Dođite oko 14, 15 ili 16 sati u Aveniju Dubrava i pogledajte vozače autobusa kojoj brzinom prolaze po tramvajskoj pruzi, od okretišta u Dubravi prema Dubcu, t.jj po traci rezerviranoj za bus i taxi. Vozači imaju neki svoj vozni red, ali ta brzina, to je sumanuto, doslovce na 20 cm od nogostupa, mislim da voze na trenutke više od 70 km/h, neki i 80km/h. Kada je gužva, naravno da ne mogu, ali kad im se otvori 500-600 metara čistog prostora, na tim dionicama divljaju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije