Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Adelboden

Filip Zubčić odličan nakon prve vožnje veleslaloma

Filip Zubčić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
11.01.2020.
u 12:19

Zubčić je za De Aliprandinijem (1:12.25)  zaostao 26 stotinki (1:12.51).

Hrvatski skijaš Filip Zubčić plasirao se u drugu vožnju veleslaloma koji su skijaši u subotu vozili za Svjetski kup u švicarskom Adelbodenu sa sedmim vremenom, a Elias Kolega je ostao bez druge vožnje, dok je najbrži bio Talijan Luca de Aliprandini.  

Zubčić je za De Aliprandinijem (1:12.25)  zaostao 26 stotinki (1:12.51). Drugo je mjesto zauzeo još jedan Talijan Giovanni Borsotti, koji je imao startni broj 53, sa samo četiri stotinke zaostatka za De Aliprandinijem, a treći je Francuz Loic Meillard čiji zaostatak za najbržim iznosi 11 stotinki.

Elias Kolega je zauzeo 48. poziciju s vremenom 1:17.76 i 5,51 sekundu zaostatka za vodećim Talijanom.

Druga je vožnja na rasporedu u 13,30 sati. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije