Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boks

Filip Hrgović saznao ime svog sljedećeg suparnika

Filip Hrgović
Foto: Ed Mulhollan/Matchroom Boxing USA
1/5
10.07.2019.
u 21:55

Prije tri mjeseca je nokautom pobijedio Corbina, a sada  boksačkoj priredbi 24. kolovoza u Meksiku čeka domaći borac Mario Heredia

Hrvatski profesionalni boksač Filip Hrgović saznao je ime svog sljedećeg suparnika. Prije tri mjeseca je nokautom pobijedio Corbina, a sada  boksačkoj priredbi 24. kolovoza u Meksiku čeka domaći borac Mario Heredia.

Bit će to Hrgovićeva deveta borba u karijeri. Naš borac je dosad pobijedio u svih osam borbi, a šest ih je završio prekidom. Heredia u 23 borbe ima 16 pobjeda, šest poraza, a jedna je završila neodlučeno.

>> Pogledajte kako je bilo na Hrgovićevoj svadbi

Filip Hrgović
1/13

- Jedva čekam borbu protiv Heredije, očekujem dobru borbu za koju ću se naporno pripremati kao i za svaku drugu. Meksiko mi nije novo mjesto, tu sam se borio već dva puta u WSB-u i upisao sam dvije pobjede. Bio sam jako zadovoljan svojim startom u SAD-u, nije moglo bolje. Corbin je težak borac i nitko nije očekivao nokaut u prvoj rundi. Pokazao sam Amerikancima što mogu očekivati od mene u budućnosti. U prošloj borbi u ringu sam proveo 60 sekundi, vidjet ćemo koliko će sada potrajati - rekao je Filip Hrgović koji je trenutačno 15. boksač svijeta.

Mario Heredia je tek 48. na svjetskoj boksačkoj listi, a najpoznatiji borac protiv kojeg se borio je njegov sunarodnjak Saul Montana, koji je tada imao 45 godina.

Početkom lipnja Filip se vjenčao s djevojkom Manuelom, te se odmarao u Zagrebu i punio baterije za novu borbu.

Prije nekoliko dana otišao je u Miami gdje je s trenerom Pedrom Diazom počeo pripreme. Njihov meč bit će uvodni pred glavnu borbu večeri između Juana Estrade i Dewaynea Beamona.

>> Pogledajte video sa svadbe Filipa i Marinele

>> 
Ključne riječi

Komentara 1

BO
boxer
22:13 10.07.2019.

Proslu borbu je pobjedio bivseg dvostrukog svjetskog pravaka Samuela Petera, a vi pisete da mu je najpoznatiji protivnik neki Saul Montana :D :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije