Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORI SE S HUNTEROM

Filip Hrgović dobio priliku života: On je ljigav i neugodan

Filip Hrgović
Robert Anic/Pixsell
04.03.2021.
u 12:39

– Ovo je meč karijere i prilika života. Imao sam i malo sreće, došao je red na mene. Još ništa nije odrađeno i nema mjesta za euforiju. Ovo bi mogla biti prekretnica u mom životu – rekao je Hrgović

Filip Hrgović u Zagrebu je najavio borbu s Michaelom Hunterom, što će mu biti najveći meč u karijeri. Hrvatski boksač uskoro će otputovati u Miami, gdje će krenuti s pripremama.

– Ovo je meč karijere i prilika života. Imao sam i malo sreće, došao je red na mene. Još ništa nije odrađeno i nema mjesta za euforiju. Ovo bi mogla biti prekretnica u mom životu – rekao je Hrgović i dodao:

– Znam da Hunter nije htio ovu borbu. Puno je govorio, dok sam ja šutio. Ljigav je i neugodan. A ja sam se htio boriti i za manje novca jer znam da ga mogu pobijediti.

Dotaknuo se i termina.

– Bit će početkom svibnja, ali još ne znamo mjesto. SAD ili Njemačka, to će se dogovoriti promotori.

Bi li više volio Furyja ili Joshuu ako pobijedi Huntera?

– Ne znam, svejedno mi je. Obojica su vrhunski boksači.

Ključne riječi

Komentara 13

VJ
vjekoslavkatalina
13:34 04.03.2021.

Ajmo Hrga..umjerene izjave pr odradio dobar posao..puna koncentracija za najvazniji mec dosadasnje karijere..pobjedis li ides u uvodnu borbu za naslov

GU
General_U
14:49 04.03.2021.

Hrgović je jači i kvalitetniji boksač. Pobjeda Hrgovića.

RO
roland
16:50 04.03.2021.

Kaže Hrgović da neće biti smak svijeta ako izgubi! Naravno da neće. Treba se dobro pripremiti, a onda vidjeti što se može napraviti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije