Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJAN NIZ

Hrvatski boksački dvojac nastavio s pobjedama i u Venezueli!

Filip Hrgović
ilustracija
08.03.2015.
u 08:07

Hrgović je pobijedio Munoza, a Sep Ramireza.

Kazahstanska Astana Arlans u 8. kolu WSB-a (World Series of Boxing) gostovala je u Caracasu kod Caciques Venezuele i došla do pobjede od 3:2 te je i dalje ostala neporažene u skupini B. Nove su pobjede upisali i hrvatski boksački prvaci Filip Hrgović i Hrvoje Sep te tako ostali izgledni kandidati za plasman na Olimpijske igre koje će se sljedeće sezone održati i Rio de Janeiru, piše FightSite.

Odlučujući treći bod za Astanu osvojio je Filip Hrgović koji je i ovog puta slavio prekidom. Protivnik mu je bio nekadašnji sudionik Olimpijskih igara Edgar Muñoz. U prvoj je rundi Hrgović bio prilično oprezan, ali dovoljno kvalitetan da kod sva tri suca stekne prednost. U drugu je ušao puno odlučnije te je njegov protivnik zaradio posjekotinu iznad lijevog oka zbog koje više nije mogao nastaviti meč pa je Hrgović došao do trećeg prekida u nizu.

Hrvoje Sep je imao vrlo težak meč protiv Alberta Ramireza kojem su suci dali prednost u prve dvije runde, ali hrvatski je poluteškaš svojim ritmom potpuno preokrenuo rezultat. Stalno je išao prema naprijed, a kako je meč odmicao Ramirez je ostajao bez pravog odgovora i uglavnom u klinču izbjegavao borbu. Potpuno zasluženo Sep je došao do četvrte pobjede i nastavlja borbu za put u Rio.

U sljedećem kolu Astana Arlans će biti domaćin poljskim Rafako Husarssima, a meč će se održati u subotu 14. ožujka s početkom u 13 sati uz izravan prijenos na Fight Channelu.

>> Hrgović i Sep bore se i protiv klime i nadmorske visine

Komentara 2

Avatar popajce
popajce
10:22 08.03.2015.

svaka cast momci.sve naj bolje i pobjede vam zelim

IC
ismar.cizim1
15:18 08.03.2015.

kako to nasi.... a boxaju pod tudj zastavom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije