Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MUNDO BOXING

Filip Hrgović dobio pojačanje: Prodaje golišave fotografije i prate je milijuni

Foto: Instagram
1/8
15.04.2021.
u 17:22

Paige VanZant u borilačkom sportu još uvijek ne uspijeva pronaći ono što traži, ali nada se da će s novim timom uspjeti.

Filip Hrgović ni kriv ni dužan završio je u centru pažnje zbog nove članice tima Mundo Boxing, u kojem trenira. Riječ je Amerikanki Paige VanZant (27), bivšoj UFC-ovoj borkinji, a sad BKFC-ovoj.

U prvoj borbi za novu organizaciju poražena je i odlučila se na promjenu kako bi poboljšala šanse u mečevima koji dolaze. Već je radila s trenerom Pedrom Diazom i nije joj bilo teško donijeti odluku o službenom pristupanju Mundo Boxingu.

 

 

 

Ali, sve ovo ne bi bilo toliko važno da VanZant nije poznata i po tome što na stranici za odrasle prodaje golišave fotografije. Naravno, društvene mreže joj broje podosta fanova pa tako na Instagramu ima njih tri milijuna.

 

 

Hrgović ih ima tek 70.000 iako je daleko uspješniji sportaš. No, možda i VanZant sad stigne do konkretnijeg napretka kad je u ozbiljnijem timu. A Hrgović možda od nje nauči nešto više o društvenim mrežama i također si poveća popularnost.

Komentara 5

JT
Jedan_tamo
20:32 15.04.2021.

Meni je dobra.

SO
Sotony
18:40 15.04.2021.

.. Ima debele zglobove.. Uzas

RO
roland
17:55 15.04.2021.

Filip Hrgović neka pogleda što radi Efe Ajaba!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije