Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKE NADE

Kakvo priznanje: Dvojica dinamovaca među najboljima na svijetu!

Filip Benković
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/8
20.12.2017.
u 20:29

Ćorić, jedan od 35 odabranih veznih igrača, predstavljen je kao jedan od najutjecajnijih članova Dinama, vodeće momčadi HNL-a, s iskustvom osvajanja domaćih titula

Dinamovi nogometaši Ante Ćorić i Filip Benković uvršteni su na popis stotinu najboljih mladih igrača svijeta po izboru portala Outside of the Boot. 

Ćorić, jedan od 35 odabranih veznih igrača, predstavljen je kao jedan od najutjecajnijih članova Dinama, vodeće momčadi HNL-a, s iskustvom osvajanja domaćih titula, nastupa u europskim natjecanjima te poziva u seniorsku reprezentaciju.

Filip Benković
1/11

"Njegova kvaliteta i obećavajuća budućnost ostali su netaknuti. Ćorić igra ulogu klasične 'desetke' te je hrvatsko čudo od djeteta istinski fenomen. Svojom nevjerojatnom tehnikom definira ritam utakmice po vlastitoj želji, pomoću jedinstvenog talenta. Gledatelje oduševljava driblinzima, kontrolom lopte i dodavanjima", stoji između ostaloga u objašnjenju.

Među 30 najboljih braniča Benković je uvršten kao "utjelovljenje modernog stopera", prepun natjecateljske zrelosti zahvaljujući europskim i reprezentativnim nastupima.

"Fizičkom snagom može se nametnuti suparniku, ističući izvrsnu igru glavom zbog koje se upisuje i u liste strijelaca. Krase ga i vješta dodavanja, posebice dugačka, te sudjelovanje u izgradnji igre. Treba izdvojiti i njegovo taktičko znanje, odnosno postavljanje na terenu, što dovodi do brojnih oduzetih lopti, u kombinaciji sa stilski dotjeranim uklizavanjima. Mentalitet mu može omogućiti sjajnu budućnost", piše u tekstu.

Komentara 15

JO
jozoblekic
22:08 20.12.2017.

Mamić kriv

DU
Deleted user
21:37 20.12.2017.

Ajmo drumski razbojnici da čujemo ko je ovo namistia i di su bili tići?????? Hvala.

IL
ilijan
21:16 20.12.2017.

Samo još da igra!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije