Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP 2014.

Fifu brinu prometne gužve u Brazilu

Brazil (1)
Pixsell
27.05.2011.
u 19:14

Fifa je poslala priopćenje u kojem ističe da je i dalje vrlo zabrinuta zbog prometne infrastrukture u Brazilu, gdje će se 2014. održati Svjetsko nogometno prvenstvo

– Brazil se zaista trudi i većina stvari bit će gotova. No, brinu nas kapaciteti zračnih luka te prometne gužve. Važno je da objekti u gradovima domaćina mogu prihvatiti nekoliko desetaka tisuća ljudi i da se oni mogu slobodno kretati po gradu – istaknuo je Fifin glavni tajnik Jerome Valcke.

Fifa je priopćila da će najveći južnoamerički grad Sao Paulo biti izostavljen iz Kupa konfederacija zato što stadion neće biti gotov na vrijeme. Naime, turnir se održava godinu dana prije Svjetskog prvenstva

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije