Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo priznanje

Fifa uvrstila Modrića među tri kandidata za najboljeg igrača svijeta!

Luka Modrić
Foto: Reuters
1/6
03.09.2018.
u 14:43

Hrvatski nogometaš prošli je tjedan dobio nagradu za najboljeg igrača Europe, a slavio je ispred Ronalda i Salaha.

Luka Modrić dobio je još jedno veliko priznanje! Fifa ga je uvrstila na skraćeni popis kandidata za osvajanje nagrade za najboljeg igrača svijeta!

Riječ je o nagradi zvanoj The Best, koju Fifa dodjeljuje najboljem igraču svijeta u prethodnoj sezoni, a koja je pokrenuta 2016. godine nakon što su se razdvojile nagrade Fife i France Footballa (Zlatna lopta).

>>Pogledajte intervju s Yurijem Cortezom

Modrić je danas ostao među tri kandidata, a protivnici će mu biti Cristiano Ronaldo, najbolji strijelac Lige prvaka u prošloj sezoni te Mohamed Salah, koji je imao fenomenalnu sezonu u Liverpoolu.

Svečanost će se održati 24. rujna u Londonu, a dodjeljuje se devet nagrada: najbolji nogometaš, golman, trener momčadi, nogometašica, trener ženske ekipe, Fifina fair play nagrada, Puskas nagrada za najljepši gol, nagrada navijača i najboljih 11 u izboru međunarodnog sindikata nogometaša FIFPro.

Podsjetimo, hrvatski nogometaš prošli je tjedan dobio nagradu za najboljeg igrača Europe, a slavio je ispred Ronalda i Salaha.

U finale izbora za najboljeg trenera svijeta uvršten je i Zlatko Dalić!

Luka Modrić
1/6
Ključne riječi

Komentara 16

WE
westsouth
15:08 03.09.2018.

Ajmoooo Lukaaa!!!!

TR
tretez
15:14 03.09.2018.

Skromnost i veličina! I opet će slaviti! Bravo Luka!

HR
Hrvatska
15:44 03.09.2018.

Lukaaa Genijee Modric!💪💪🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije