Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika čast

Fifa se naklonila Daliću: Hrvatski izbornik u finalu izbora za najboljeg na svijetu!

Zlatko Dalić Francuska Hrvatska
Foto: Reuters/Pixsell
1/11
03.09.2018.
u 14:34

Svečanost će se održati 24. rujna u Londonu, a dodjeljuje se devet nagrada

Zlatko Dalić među trojicom je kandidata za nagradu najboljeg trenera svijeta! Fifa je danas skratila popis, a na listi se našao i hrvatski izbornik.

Sjajan rezultat kojeg smo ostvarili na Svjetskom prvenstvu u Rusiji nije ostao nezapažen i Dalić se našao u društvu velikana poput Didiera Deschampsa, izbornika Francuske koji je osvojio zlato te Zinedine Zidanea, trenera koji je s Realom uzeo i treću uzastopnu Ligu prvaka.

– Za mene je Dalić napravio odličan posao. Preuzeo je Hrvatsku u delikatnoj situaciji kad je u posljednjoj utakmici kvalifikacija morao pobijediti u Ukrajini, što je i napravio. Zatim je prošao dokvalifikacije i imao samo nekoliko mjeseci da pripremi Hrvatsku za SP. Napravio je to na sjajan način, vidio sam pravi momčadski duh u Rusiji – rekao je legendarni Peter Schmeichel.

Svečanost će se održati 24. rujna u Londonu, a dodjeljuje se devet nagrada: najbolji nogometaš, golman, trener momčadi, nogometašica, trener ženske ekipe, Fifina fair play nagrada, nagrada Puskas za najljepši gol, nagrada navijača i najboljih 11 u izboru međunarodnog sindikata nogometaša FIFPro.

Zlatko Dalić Francuska Hrvatska
1/7

Komentara 5

TR
tretez
15:12 03.09.2018.

Za nas je najbolji u svakom pogledu, ali drago nam je kada to prepoznaju i drugi. Bravo gospodine Dalić!

DU
Deleted user
07:47 04.09.2018.

Dalic je kralj, car. Hrvatska je u svim utakmicama bila bolja igrom od svojih protivnika. I u utakmicama koje je dobila na penale. Dalic ce biti proglasen najboljim trenerom svijeta. Pa se vi negativci grizite . A Hrvatska je tekek pocela dominirat. Bog i Hrvati!

IP
info_punkt
00:23 04.09.2018.

do nedavno bio sam oduševljen Dalićem, dok se nije otkrio i pokazao kao obično fake hovno. U svakom slučaju, dobar glumac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije