Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crveno svjetlo

Fifa protiv utakmice španjolske lige u SAD-u

Barcelona
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
26.10.2018.
u 18:18

Španjolski nogometni savez je u kolovozu potpisao kontroverzni 15-godišnji ugovor s tvrtkom Relevent Sports kako bi pojačao prisutnost La Lige na tlu SAD-a

Predsjednik Međunarodnog nogometnog saveza Gianni Infantino u petak se usprotivio ideji španjolske lige da se prvenstvena utakmica između Girone i Barcelone u siječnju odigra u SAD-u. 

- Naravno da smo raspravljali o prijedlogu španjolske lige da službenu utakmicu odigra izvan Španjolske, konkretno u Miamiju i zaključili smo kako bi se sve prvenstvene utakmice morale igrati na teritoriju te zemlje - izjavio je Infantino nakon sjednice Upravnog odbora Fife u Ruandi.

>> Pogledajte potez kojim Modrić izluđuje protivničke obrane

Španjolski nogometni savez (RFEF) je u kolovozu potpisao kontroverzni 15-godišnji ugovor s tvrtkom Relevent Sports kako bi pojačao prisutnost La Lige na tlu SAD-a, a jedna od stavki tog ugovora bila je i igranje jedne utakmice na američkom tlu svake sezone.

- Ako dobijemo službeno očitovanje Fife prema kojemu će igranje utakmice u SAD-u biti zabranjeno odmah ćemo slučaj prijaviti međunarodnoj sportskoj arbitraži -  rekao je glasnogovornik La Lige.

Komentara 2

KO
kokolo67
07:06 27.10.2018.

fifa- mafija

DI
Diosiario
19:52 26.10.2018.

Zašto? Pa dajte da i Amerikanci malo vide pravi nogomet, možda shvate koliko su one njihove igre bezvezne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije