Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvenstvo u Kataru

Fifa odustala od proširenja broja reprezentacija za SP 2022. godine

Hrvatska - Francuska
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
22.05.2019.
u 22:55

Nakon konzultacijskog procesa u koji su bili uključeni relevantni čimbenici, zaključeno je kako se s obzirom na sadašnje stanje takav prijedlog nije moguće realizirati

Međunarodni nogometni savez objavio je kako će na sljedećem Svjetskom prvenstvu u Kataru 2022. godine ipak igrati 32 reprezentacije, a ne 48 kako je bila želja predsjednika Giannija Infantina.

'U skladu sa zaključcima studije izvedivosti koju je odobrio Izvršni odbor na svojoj posljednjoj sjednici, Fifa i Katar su istražili sve mogućnosti proširenja broja zemalja sudionica s 32 na 48 i to uključivanjem susjednih zemalja u organizaciju.

>> Pogledajte što voze hrvatski reprezentativci

Hrvatska - Francuska
1/17

Nakon konzultacijskog procesa u koji su bili uključeni relevantni čimbenici, zaključeno je kako se s obzirom na sadašnje stanje takav prijedlog nije moguće realizirati.

Stoga na sljedećem kongresu Fife koji će se održati 5. lipnja proširenje neće biti niti predloženo', stoji u priopćenju Fife.

>> Pogledajte sve o herojima koji su Dinamu osigurali europsko proljeće nakon 49 godina u videu na vrhu teksta

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije